Inici

L'Associació Comafosca, té com a finalitat LA DEFENSA DELS INTERESSOS GENERALS I DELS SEUS DRETS, DELS VEÏNS, PROPIETARIS I USUARIS DEL BARRI CONEGUT COM CAN COMULADA I ABANS COMAFOSCA, DE LA POBLACIÓ D'ALELLA (MARESME), AIXÍ COM LA SEVA REPRESENTACIÓ DAVANT QUALSEVOL PERSONA FÍSICA O JURÍDICA (extracte de l'art. 2 dels Estatuts de l'Associació Comafosca).
 • Quins fins persegueix l'Associació?
   A l'Associació ens preocupa el nostre barri, la neteja, la seguretat, el funcionament dels serveis, la prevenció dels incendis forestals, les bones relacions de veïnatge, augmentar la qualitat de les instal · lacions, etc.
 • Qué hi podem trobar a la web?
   En aquesta web trobaràs la relació d'activitats i reunions que tenim els veïns de Can Comulada entre NOSALTRES, amb els ORGANISMES OFICIALS i amb les EMPRESES que tenen interessos en el nostre barri, per exemple, Endesa, Sorea, etc.
 • Qui pot ser membre de l'Associació?
   Com diu l'art. 2 dels nostres Estatuts, tots aquells veïns, propietaris i usuaris del barri Can Comulada.
 • Quant costa ser membre de l'Associació?
   Res de res.
 • Com puc pertànyer a l'Associació Comafosca?
   Ves a la pestanya de l´esquerra CONTACTE PER MAIL i segueix les instruccions
   Els socis i simpatitzants, podeu fer suggeriments a la pestanya CONTACTE PER MAIL. Com no pot ser d'altra manera, totes les aportacions seran tingudes en consideració i s'estudiaran a la següent reunió de Junta o a l'Assemblea General.
No es correcte això:
Contenidors Avet
A la deixalleria

La deixalleria que ens dona servei  hi es al nord de El Masnou, tocant a Caprabo i Lidl. Tots aquells particulars/veïns d´Alella, la podem fer servir sense cap cost. Es més,segons els viatges que fem cada any, hi podem tenir fins un 20% de descompte al rebut municipal de brossa. Veure el Full d´Alella amb el Pla de Reduccions de la Taxa. http://www.ladeixalleria.cat/default.php
L´Associació hi es al mail  comafosca.alella@gmail.com

TRACTAMENT DE DADES D’ASSOCIATS
Clàusula informativa:

Dades del responsable del tractament:

ASSOCIACIÓ COMAFOSCA- NIF: G65993255

Correu electrònic: comafosca.alella@gmail.com

En  ASSOCIACIÓ COMAFOSCA tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei d’informació veïnal (i representació, quan Vostè el sol·liciti). Les dades proporcionades (nom, adreça, telèfon i mail), es conservaran mentre es mantingui la relació o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en ASSOCIACIÓ COMAFOSCA estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant ASSOCIACIÓ COMAFOSCA , en l’adreça de correu electrònic comafosca.alella@gmail.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent.  Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001Madrid.

COMAFOSCA, web A.V. del barri Can Comulada

A %d bloguers els agrada això: