Reciclatge a Can Comulada

Servei de recollida a domicili de residus voluminosos i restes vegetals

Per concertar dia i hora per a la recollida gratuïta de residus voluminosos a domicili cal trucar al telèfon 93 790 55 60. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 16 a 19h. També es pot trucar fora d’aquest horari i deixar el missatge al contestador. L’empresa encarregada del servei es posarà en contacte amb la persona interessada per concretar el dia i l’hora de la recollida.

Recordeu que es tracta d’un servei gratuït que es presta tres dies a la setmana: dilluns, dimecres i divendres. Dilluns es fa la recollida de restes vegetals i dimecres i divendres es recullen els mobles i la resta de residus voluminosos. Si ho feu servir us estalviareu feina i contribuireu a la neteja del municipi, al reciclatge i la reutilització.

Servei de recollida mitjançant contenidors (4 punts al barri).

Recollides a contenidors

Descomptes per aquells que reciclen:

Cuadro de descuentos

Recollida de bosses compostables (gratuïtes)

Bonificació del 10%. Normalment es fa el repartiment a Can Lleonard, els mesos de gener i juliol.

Compostatge casolà

Bonificació del 20% per als contribuents integrats dins de la xarxa de compostatge casolà reconeguda per l’Ajuntament, prèvia inspecció municipal. L’interessat haurà de sol·licitar-ho expressament i en temps suficient a través de la corresponent instància.

Deixalleria fixa i mòbil (amb bonificació a la taxa d’escombreries)

Bonificació del 10% ó 20%.

Deixalleria fixa i mòbil

Enllaç aquí.

05/11/2017.-

Tenim algun veí amb nul·la consciència del que suposa viure en comunitat, amb menyspreu cap al civisme, reciclar per deixar un món millor a les generacions futures, reutilitzar per evitar emissions innecessàries…. Continuem?

El que hem vist avui (tenim el nom del veí)) sobrepassa casos que havíem vist de tant en tant. Aquí van unes mostres….

Foto1

Foto2Foto3

Foto4

I també un parell de sofàs….

Vagi, que hi ha de tot per muntar-se un habitatge: Tenda de campanya, sofàs, multimèdia, documentació, restes de poda, etc.

Tot això cal portar-ho a la Deixalleria. No reciclar, ens costa diners a tots (al nostre veí que no vol reciclar, també). El que va al contenidor gris, cal cremar-ho amb el consegüent combustible necessari que ens enverina a tots, el cost econòmic que suposa la incineradora, la penalització que es repercuteix al poble d’Alella i el cost de taxes municipals que ens cobraran l’any que ve.

VEÍ: Són motius suficients perquè portis el que et sobra a la Deixalleria?.

 

COMAFOSCA, web A.V. del barri Can Comulada

%d bloggers like this: