Interès general

Conferéncia de Joan Antoni Melé, banca ética, SUSTAINABLE BRANDS BUENOS AIRES 2017
| REDEFINING THE GOOD LIFE |
Redefiniendo las Bases para una Nueva Convivencia

La Vanguardia i El País, ens alerten sobre la vulnerabilitat de routers, i elements connectats a internet. El primer avís es produeix al moment en què aquests aparells van més lents i consumeixen més bateria o electricitat. 28/05/2018

Guia per reclamar clàusules terra i despeses hipotecàries. Diari Expansión 18/02/2017.

Guia pel cas de venda de habitatge i l’Ajuntament cobra la plusvàlua del terreny encara que valgui menys (plusvàlua a pèrdua). Diari Cinco Dias 20/02/2017.

La vinya i el canvi climàtic.La setmana del 11 al 15 de juliol de 2016, l’Ajuntament d’Alella ha promogut unes jornades per reflexionar sobre aquest tema, juntament amb la UB i ha subvencionat una plaça a l’Associació Comafosca.

Han participat una desena de catedràtics, empresaris, pagesos, enólegs, tècnics, etc. i com a resum, presentem un video del curs, on el catedràtic Martin Vide, i d’altres, exposen les seves reflexions.

 

 

Per demanar la FIBRA ÒPTICA SIMÈTRICA, gratuïtament a Movistar.(26/06/2016)

L’impost de plusvàlua a la venda de terrenys urbans, amb sentències a favor dels contribuents en determinats casos. Veure aquí. Diari 5 Días del 5/05/2016.

La revista SOLOMOTO publica un article amb els radars de tram instal.lats o que entraràn en funcionament abans del 31/12/2016. Enllaç.

Guia pràctica de les pensions de jubilació.  Treball de 8 pàgines del diari Expansió del 19-12-2015.

Resposta del Defensor del Pueblo  (pàgina 2) a la consulta/queixa feta sobre el Decret 900/2015 de 9 d’octubre, on es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de les modalitats de subministrament elèctric amb autoconsum i de producció amb autoconsum. És obligatori declarar totes les instal·lacions i no fer-ho es falta molt greu, amb multes d’entre 6.000.001€► i 60.000.000€. Es d’interès per aquells que tinguin producció d’energia elèctrica per mitjans fotovoltaics.

S’ha de prendre nota de quin partit polític és al costat de les empreses elèctriques i en contra dels clients i posa aquestes multes pel fet de tenir una placa fotovoltaica sense declarar i sense pagar la taxa establerta, única al món.

Per fer-nos una idea , la llei 25/1990 del Medicament (feta per a protegir a les farmàcies, laboratoris i usuaris dels medicaments), qualifica com molt greu ” L’elaboració, fabricació, importació, exportació, distribució, comercialització, prescripció i dispensació de productes o preparats que es presentin com medicaments sense estar legalment reconeguts” ( per ex., vendre pastilles no autoritzades per internet ) es castiga amb una multa màxima de 600.000 €. Ja està tot dit.

 

COMAFOSCA, web A.V. del barri Can Comulada

%d bloggers like this: